Järdalavägen 98 / Ekholmen / Linköping

Rymligt boende i populär förening!

Slutpris
1 805 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
5 359 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järdalavägen såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Järdalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig fyrarummare om 92 kvm i en populär och välskött Riksbyggen förening. Lägenheten nås med hiss och ligger ostört i slutet av loftgång. Invändigt finns ett praktiskt kök från 2007, två stycken sovrum och ett stort vardagsrum med anslutande inglasad balkong i härligt söderläge. Två duschrum varav det ena är helkaklat och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Lägenheten har även ett större allrum/gästrum som tidigare varit en uthyrningsdel med egen entré och kökspentry.

I månadsavgiften ingår både bredband samt hushållsel och föreningen erbjuder ett flertal trevliga faciliteter för sina medlemmar såsom bland annat hobbyrum, träningslokal och övernattningslägenhet. I Ekholmen bor du i ett populärt område med gångavstånd till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönytor, boulebana och lekplats vid föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ekholmen

Ekholmen är ett stort bostadsområde i södra Linköping som består till största del av lägenhetshus. Ekholmen angränsar till Hjulsbro, Åleryd, Vidingsjö samt Ullstämma och innefattas av Blästad och Fredriksberg.

Affärer och restauranger

I Ekholmen finner ni ett större köpcentrum som innehåller exempelvis större matvarubutiker, systembolag, pizzeria, butiker och apotek. Här finns även vårdcentral, kyrka och bibliotek.

Natur och fritid

Området erbjuder stora grönområden, fotbollsplaner samt en stor skatepark. Ekholmen ligger med närhet till Landeryds populära golfklubb samt Harvestads nyuppförda idrottsarena.

Kommunikationer

Med buss når du Linköpings centrum på cirka 20 minuter. Därtill finns cykelbana samt goda vägförbindelser som tar dig snabbt till centrum och Linköpings större arbetsgivare.

Familjeliv

I området finns ett flertal trevliga lekparker samt förskolor, grundskolor och ett högstadium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.