Johannelundsvägen 23 / Johannelund / Linköping

Välskött och prydlig lägenhet med fint läge

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
72.5 kvm
Avgift
3 435 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johannelundsvägen såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Johannelundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Johannelunds stadsnära men ändå lugna läge skapar en perfekt boendemiljö. Nära till Johannelunds centrum, skolor, dagis och inte minst till buss som snabbt tar er till city. Grönområden och Stångån med bla. badplats ligger inom gångavstånd. Lägenheten är välskött och väl underhållen, tre rum och kök och 72.5 kvm stor. I den rymliga hallen, som delar av de två sovrummen från vardagsrum och kök, finns gott om plats för prylar. De två sovrummen vetter mot norr och vardagsrum och kök har fönster i söderläge. Från det rymliga vardagsrummet med parkettgolv och stor öppning mot hall nås balkongen med vy över innergård och skogsdunge. Helkaklat badrum med duschhörna och en mindre tvättmaskin. Helmysigt kök med separat matplats. Lägenheten är välplanerad och trivsam, det finns karaktär och en god känsla. Föreningen har verksamhet långt bakåt i tiden, bra ekonomi och ett öga på framtiden, bla. installeras solpaneler på taken för egen elproduktion. Trivsel står i fokus och det finns allt från hobbyrum, gym och samlingsrum till takskyddade uteplatser med grill och lekplats för de små. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Johannelund

Johannelund ligger i sydöstra Linköping och består till största del av radhus och lägenheter. Johannelund gränsar till Tannefors, Berga, Ekholmen, Vimanshäll och Hejdegården.

Skolor och barnomsorg

I Johannelund finns förskolor, Hagbyskolan 1-6 och högstadieskolan Nya Munken 7-9.

Natur och fritid

Johannelund är ett område som till största del består av flerfamiljshus. Området erbjuder föreningsliv, kolonilotter, ett flertal lekparker och ett mycket trevligt badplatsområde intill Stångån med glasskiosk och volleybollplaner.

Kommunikationer

Från Johannelund tar du dig enkelt in till innerstan med fina cykelleder och goda bussförbindelser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns pizzerior och Johannelund centrum med ett stort serviceutbud, till exempel en stor matvarubutik, apotek, bibliotek, vårdcentral och flera mindre butiker.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.