Kungsberget 2 / Tannefors / Linköping

Kvadratsmart tvåa med vacker utsikt!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 345 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsberget såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Kungsberget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tannefors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kungsberget 2! Här bor du insynsskyddat på fjärde våningen i en kvadratsmart tvåa om 44 kvm. Populär HSB-förening med låg avgift som inkluderar det mesta. Lägenheten som sedan förvärvet 2010 har totalrenoverats, disponerar över ett ljust, rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och trevlig balkong med kvällssol och utsikt över centrum. Funktionellt kök utrustat med angränsande sovdel samt ett snyggt och helkaklat badrum.
I Tannefors bor du med närhet till Universitet och med absolut närhet till Linköpings cityliv, tågstationen, Tinnerbäcksbadet samt Stångåns vackra promenadstråk.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.