Linggatan 5a / Vasastaden / Linköping

Kvadratsmart tvåa i populär förening!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
42.9 kvm
Avgift
2 604 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2020-07-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Linggatan såldes av oss 2020-07-21. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Linggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Linggatan 5a! Här bor du i en kvadratsmart tvåa om 42 kvm i en stabil Riksbygge-förening perfekt som studentlägenhet. Lägenheten disponerar över ett ljust, rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och trevlig balkong i söderläge. Funktionellt kök med angränsande sovdel samt ett helkaklat badrum med golvvärme.
Från Vasastaden nås stadskärnan och stationen med en kort promenad samt Universitet med en cykeltur. I närheten finns även Linköpings nya stadsdel Övre Vasastaden med mysiga kvarterskrogar och generösa utbud som större matbutik med mera.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.