Morgongatan 49

Morgongatan 49

Slutpris

4 800 000 kr


Linköping

Morgongatan 49


Slutpris
4 800 000 kr

Linköping

Fint läge nära natur, stort inglasat uterum.

Vardagslyx är att bo bra och det boendet hittar ni här. Ett hus i familjevänligt och lugnt, bilfritt bostadsområde med absolut närhet till härlig natur kring Ullstämmaskogens Naturreservat och vidare ut mot Tinnerö Eklandskap. Nära till allt från skolor och till all service som erbjuds i Ekholmen Centrum, till citykärnan finns bra buss -och cykelvägar.
Huset är byggt 1987, 120 kvm fördelat på fem rum och kök varav tre sovrum. På entrévåningen stort kök, rymligt och ljust vardagsrum med utgång till ett fantastiskt inglasat uterum på en helt skyddad och solig baksida. Badrummet är i en klass för sig, nyrenoverat 2016. Entréhall med stora förrådsutrymmen samt klinkergolv/golvvärme samt tvättavdelning. På övervåningen tre sovrum, en möblerbar hall/allrum samt en påkostad helkaklad wc/dusch renoverad 2016.
Friköpt tomt, 202 kvm med två utvändiga förråd och fina uteplatser, den inglasade uteplatsen på baksidan något helt extra.
Så välkomna till Morgongatan 49 i vackra Haninge/Ullstämma och till ett hus färdigt för en ny familj att växa upp i.


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Tomtarea
202 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-12-01

Mäklarhuset Linköping

Denna kedjehus på Morgongatan såldes av oss 2021-12-01. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Morgongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.