Munkhagsgatan 92 B

Munkhagsgatan 92 B

Slutpris

1 750 000 kr


Johannelund— Linköping

Munkhagsgatan 92 B


Slutpris
1 750 000 kr

Johannelund— Linköping

Fin trea i Johannelund

Välkommen till Munkhagsgatan 92 B!

Här erbjuds nu chansen att förvärva en trea, på 66,5 kvm, i populära Johannelund. Lägenheten är belägen på andra våningen och är välplanerad och i genomgående bra skick. Lägenheten präglas av ett snyggt parkettgolv i alla rum förutom hall och badrum.

Bostaden erbjuder allt du kan tänkas behöva och disponeras enligt följande: en öppen hall med fint klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter, ett fräscht kök utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro och inbyggd ugn. Vidare så består lägenheten av ett praktiskt badrum med både tvättmaskin och badkar, 2 rymliga sovrum med plats för både säng och skrivbord, en klädkammare som erbjuder extra förvaring samt en mysig balkong som vetter ut mot fina grönområden.

Här bor du i en välskött och bra förening med en låg avgift som innefattar vatten, värme, TV och bredband. Vidare så erbjuder föreningen gemensamma faciliteter såsom gym, bastu, tvättstugor med självdoserande tvättmaskiner, övernattningsrum och hobbyrum.

Johannelund är ett populärt område med närhet till både city och den fina Stångån med dess vackra promenadstråk och badplats. Här bor du även nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 262 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-27

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Munkhagsgatan såldes av oss 2021-10-27. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Munkhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.