Munkhagsgatan 74

Munkhagsgatan 74

Slutpris

995 000 kr


Johannelund— Linköping

Munkhagsgatan 74


Slutpris
995 000 kr

Johannelund— Linköping

Tvåa i hus med hiss!

Välkommen till Munkhagsgatan 74! På våning fyra av sex, i hus med hiss finns denna lägenhet. Man välkomnas in i en hall med gott om plats för avhängning, här finns även flertalet garderober.
I det ljusa köket finns kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Goda arbetsytor och plats för matbord vid fönster. Vardagsrummet har fina ljusinsläpp, här finns utgång till bostadens balkong. Vidare finns ett sovrum med plats för dubbelsäng. I Badrummet finns toalett, handfat och badkar. I bostaden finns även en praktisk klädkammare som av nuvarande ägare används som litet kontor.
Varmt välkomna på visning !


I BRF Trumspelaren bor du i en välskött och bra förening med god ekonomi och låg månadsavgift som innefattar vatten, värme, tv och bredband. Vidare så erbjuder föreningen gemensamma faciliteter såsom gym, bastu, tvättstugor med självdoserande tvättmaskiner, övernattningsrum och hobbyrum.

Johannelund är ett trevligt och populärt område med närhet till såväl city som den fina Stångån med intilliggande vackra promenadstråk, badplats och volleybollplan. Här bor du nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 014 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-04-03

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Munkhagsgatan såldes av oss 2023-04-03. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Munkhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.