Nanna Svartz Gata 11 / Vallastaden / Linköping

Kvadratsmart tvåa med lyxiga bekvämligheter!

Slutpris
1 715 000 kr
Boarea
45.3 kvm
Avgift
2 682 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nanna Svartz Gata såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Nanna Svartz Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Nanna Svartz Gata 11!
Den här kvadratsmarta tvåan om 45 kvm erbjuder lyxiga och moderna detaljer såsom ett öppet kök med integrerad utrustning samt ett anslutande öppet allrum med fransk balkong och plats för soffa och tv-bänk. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av generösa garderobsutrymmen, ett trevligt sovrum med dörr ut till balkong och ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Högst upp i huset finns en vinterträdgård med odlingslotter och utsikt över området.

Här bor du i den nya och populära stadsdelen Vallastaden som är en uppvisningsplats för innovation och nytänkande inom svenskt stadsbyggande och arkitektur. Området ligger med absolut närhet till Linköpings universitet, Mjärdevi science park och serviceutbud som City Gross, Apotek och Systembolag.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.