Ödegårdsgatan 10

Ödegårdsgatan 10

Slutpris

2 150 000 kr


Johannelund— Linköping

Ödegårdsgatan 10


Slutpris
2 150 000 kr

Johannelund— Linköping

Trevlig trea högst upp i huset!

Välkommen till Ödegårdsgatan 10! Den här insynsskyddade trean om 67,5 kvm är belägen högst upp i huset med en balkong i härligt kvällssol-läge och trevlig utsikt. Här bor du i en smart planerad lägenhet med två sovrum, funktionellt kök med diskmaskin, helkaklat duschrum med tvättmaskin, goda förvaringsutrymmen och fönster i två väderstreck som bidrar till ett trevligt och genomgående ljusflöde. Stabil HSB-förening som erbjuder bland annat hobbylokal, bastu och samlingslokal.
Johannelund är en attraktiv del av stan med närhet till city där området kännetecknas av sin trivsamma miljö med många grönområden och närheten till Stångån. Här finns gott om aktiviteter, bland annat kolonilotter, fotbollsplaner, lekplatser, utomhusgym, badplats och en plaskdamm. Här finns även Johannelunds Centrum med sitt stora serviceutbud som till exempel en stor matvarubutik, apotek, vårdcentral och flera mindre butiker.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 532 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-10

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Ödegårdsgatan såldes av oss 2021-06-10. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ödegårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.