Skedagatan 6 / Linköping

2a med stora möjligheter

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
58.5 kvm
Avgift
2 409 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skedagatan såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Skedagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skedagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds chansen att förvärva och sätta sin egen prägel på en trevlig 2a med bra planlösning i omtyckta Tornhagen.
Lägenheten om 58,5m² omfattar entréhall med plats för avhängning och garderobsförvaring, kök med generösa arbetsytor och matplats, trevligt vardagsrum med balkong mot innergård, sovrum med garderobsförvaring samt ett badrum.
Här bor du i en stabil och välskött Riksbyggenförening i populära Tornhagen med kort avstånd till både Linköpings universitet och stadskärnan samt i direkt närhet till populära studentområden. I närområdet finns bland annat Gamla Linköping, motionsspår, matbutiker och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tornhagen

Familjevänligt område väster om Linköpings centrum.

Allmänt

Familjevänligt område väster om Linköpings centrum med nära till det mesta. Tornhagen består i huvudsak av småhusbebyggelse samt bostadsrättslägenheter. I området finns service såsom utbud av pizzerior, gatukök och asiatiskt, konditori, bensinstation samt närbutik.

Fritid

Tornhagen erbjuder i närområdet motionsmöjligheter i Ryds motionscentrum, elljusspår, fotbollsplan och utegym. Dessutom nära till Linköpings alla sportmöjligheter bland annat i form av racketsport, fotboll, ishockey, ridsport mm.

Kommunikationer

Tornhagen är ett centralt beläget område med promenadavstånd till centrum, täta bussförbindelser och väl utbyggda cykel- och gångvägar.

Familjeliv

För barnfamiljen finns i området Tornhagsskolan med undervisning i årskurserna 1-9 och bland annat förskolorna, Albatrossen, Astrid och Lektorshagen. Här finns även flertalet lekparker med utomhusaktiviteter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.