Skogslyckegatan 29 / Johannelund / Linköping

Fräsch lägenhet med stor balkong

Slutpris
1 570 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
3 298 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogslyckegatan såldes av oss 2019-11-04. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Skogslyckegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Skogslyckegatan 29!
Nu finns chansen att förvärva en rymlig 3:a om 74m² med stor balkong i attraktiva Johannelund. Lägenheten omfattar en rymlig hall, kök med matplats, stort vardagsrum med access till stor balkong i soligt läge mot trevlig innergård. Lägenheten omfattar även två väl tilltagna sovrum med skjutdörrsgarderober samt ett helkaklat våtrum.
Här bor ni i en omtyckt och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter på lugn återvändsgata ovanför Johannelunds centrum, där finns bland annat välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör.
Goda bussförbindelser och till centrum är det bekvämt cykelavstånd. Nära till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Johannelund

Johannelund ligger i sydöstra Linköping och består till största del av radhus och lägenheter. Johannelund gränsar till Tannefors, Berga, Ekholmen, Vimanshäll och Hejdegården.

Skolor och barnomsorg

I Johannelund finns förskolor, Hagbyskolan 1-6 och högstadieskolan Nya Munken 7-9.

Natur och fritid

Johannelund är ett område som till största del består av flerfamiljshus. Området erbjuder föreningsliv, kolonilotter, ett flertal lekparker och ett mycket trevligt badplatsområde intill Stångån med glasskiosk och volleybollplaner.

Kommunikationer

Från Johannelund tar du dig enkelt in till innerstan med fina cykelleder och goda bussförbindelser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns pizzerior och Johannelund centrum med ett stort serviceutbud, till exempel en stor matvarubutik, apotek, bibliotek, vårdcentral och flera mindre butiker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.