Storgården 9

Storgården 9


Skäggetorp— Linköping

Storgården 9Skäggetorp— Linköping

Totalrenoverad marktrea med bästa läge.

Välkomna till en fantastiskt fin marktrea med välplanerade och helt nyrenoverade 89 kvm plus en härlig uteplats i sydvästläge mot en trivsam, grön innergård och en fin leklats.
Samtliga ytskikt, kök och badrum är i nyskick och ljust färgsatt. Badrummet är helkaklat med stort duschutrymme, dubbla handfat, kommoder, handdukstork mm. Modern belysning mestadels spotlights i tak och ny el i samtliga rum. Köket likadant är toppmodernt snyggt med praktiska arbetsytor. Från vardagsrummet med parkettgolv och stora fönster är utgång till en fin uteplats med kvällssol. Två fina sovrum, det större med en fantastisk klädkammare. Separat extra wc.
Här bor du i en välskött HSB-förening med mängder av faciliteter för dess medlemmar, såsom biltvättshall, gym, bastu, hobbylokaler och övernattningsrum. Till bostaden hör även ett förrådsutrymme. Närhet till såväl Tornby handelsområde, universitet och till centrum. I närområdet finns affärer, skola, förskola och Rydskogen med dess omtyckta strövområden och motionsanläggning. Bredband ingår i månadsavgiften och elen är kraftigt rabatterad genom att föreningen har installerat solceller.
Kika gärna på föreningens fina hemsida hsbgasellen.se med fina bilder på de gemensamma utrymmena. Välkomna till Storgården 9!


Boarea
89 kvm
Avgift
4 855 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Storgården såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Storgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad