Uvebergsvägen 13

Uvebergsvägen 13

Slutpris

5 840 000 kr


Hjulsbro— Linköping

Uvebergsvägen 13


Slutpris
5 840 000 kr

Hjulsbro— Linköping

Högt läge närmast Stångån i rymlig sutterrängvilla!

Utsikten mot ån är bara vilsamt vacker och miljön kring vattnet liknar ingen annan. Att se kanalbåtar glida förbi eller ta saken i egna händer och paddla eller ro en sväng utanför egen dörr kan inte bli enklare.
Hjulsbro som stadsdel är attraktiv för familjer som värdesätter en trygg bostadsmiljö med bra service för både barn och vuxna.
Huset har en totalyta på ca 250 kvm fördelat på sju rum och kök, två inglasade uterum, stort garage samt ett separat gårdshus. Vattenburen bergvärme samt totalt fyra eldstäder.
Stor uppvuxen trädgårdstomt, 1 263 kvm, på framsidan plana gräsytor medan baksida är terrasserad sluttning ner mot Stångån.
På entréplan finns sovrum, helkaklat badrum, ett stort vardagsrum som har öppen spis med kassett och stora fönsterpartier med utsikt över ån, ett kök med klassisk vedspis samt utgång till inglasad altan med vy över ån.
I suterrängvåningen finns stora förrådsutrymmen, tvättstuga, sov-och hobbyrum, gillestuga med braskamin samt ett lyxigt hemmaspa med bastu och bubbelbad samt utgång till ett utespa i anslutning till det stora trädäcket på baksidan.
I gårdshuset finns rum, loft, eldstad och samma fina utsikt över ån. Här kan bos över generationer, arbetas eller hyras ut- allt efter behov.
Ett boende med fantastiskt läge och möjligheter, allt i det attraktiva Hjulsbro. Välkomna till Uvebergsvägen 13!


Boarea/biarea
154/92 kvm
Driftkostnad
65 500 kr/år
Tomtarea
1 263 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-01-05

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Uvebergsvägen såldes av oss 2023-01-05. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Uvebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.