Vretagatan 25 / Gottfridsberg / Linköping

Rymlig etta med lyxkök!

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea
35.5 kvm
Avgift
1 512 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4
Såld
2019-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vretagatan såldes av oss 2019-08-07. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Vretagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gottfridsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Den här kvadratsmarta ettan om 35,5 kvm med ett platsbyggt Marbodalkök som erbjuder lyxiga och moderna detaljer såsom exklusiv utrustning från Siemens. Med ett anslutande öppet allrum med sovalkov och plats för soffhörna och matbord finns gott om plats för umgänge. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av en generös klädkammare. Badrummet är kaklat och har nyligen genomgått en lättare renovering.

Här bor du i en stabil och välskött Riksbyggenförening i populära Tornhagen med kort avstånd till både Linköpings universitet och stadskärnan samt i direkt närhet till populära studentområden. I närområdet finns bland annat Gamla Linköping, motionsspår, matbutiker och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.