Nytorpsvägen 168

Nytorpsvägen 168

Slutpris

1 750 000 kr


Ljungsbro— Linköping

Nytorpsvägen 168


Slutpris
1 750 000 kr

Ljungsbro— Linköping

Mysigt radhus i idylliskt familjeområde!

Välkommen till Nytorpsvägen 168!
I familjekära och lugna Ljungsbro finns nu chans att förvärva ett härligt tvåvånings-radhus om 103,5 kvm. Huset har ett trevligt genomgående ljus och två stora uteplatser, en på framsidan och en större på baksidan med egen liten grästäppa. Perfekt för dig som söker ett lättskött hus med egen trädgård.
På entréplan finner du ett bra arbetskök med anslutande matplats, ett rymligt duschrum, ett stort vardagsrum med sociala ytor och plats för matbord samt soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den härliga altanen. Övre plan har tre stycken rymliga sovrum, ett stort badrum med tvättutrustning och en väl tilltagen klädkammare. På framsidan finns ett stort förråd och med huset får man en inre fond på 16 242 kr som går att nyttja till renoveringar och underhåll.
Stabil HSB-förening där avgiften inkluderar tv och internet och där föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till bastu, gym, övernattningsrum, gemensamhetslokal och flera lekparker.
I Ljungsbro bor du med absolut närhet till skolor och vackra strövområden längs kanalen och där matbutiker och service nås med en kort promenad. Linköpings centrala delar nås effektivt med kollektivtrafik eller inom 15 minuter med bil.


Boarea
103 kvm
Avgift
5 509 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-01-18

Mäklarhuset Linköping

Denna radhus på Nytorpsvägen såldes av oss 2023-01-18. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro samt även på Nytorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.