Petter Swartzgatan 13A

Petter Swartzgatan 13A

Slutpris

820 000 kr


Söder— Norrköping

Petter Swartzgatan 13A


Slutpris
820 000 kr

Söder— Norrköping

Kvadratsmart etta med balkong på omåttligt populära Söder!

Varmt välkommen till Petter Swartzgatan 13A i hjärtat av Söder!

Här tar man hissen upp till översta våningen och möts av denna trevliga enrummare om hela 39 kvadrat som bjuder på en rymlig och smart planlösning och ett fint ljusinsläpp. Lägenheten upplevs väldigt ljus och luftig och den platsbyggda sovalkoven i vardagsrummet ger en avskildhet samtidigt som man inte tummar på utrymme för både soffgrupp och skrivbord. Från vardagsrummet når man även den mysiga balkongen som ligger i härligt söderläge! Praktiskt kök med ljusa snickerier och gott om förvaringsmöjligheter samt plats för matgrupp. Till sist finner vi ett badrum med kaklade väggar och badkar.

Här får man mycket för pengarna då man valt att inkludera värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband 250mbit, digitaltv och fasta kostanden på elen i månadsavgiften på 3314:-. HSB Söderhöjden är en stabil förening med god ekonomi som äger sin mark, dom har installerat solceller på taket och värmer upp huset via fjärrvärme vilket gör att kostnaderna för föreningen hålls nere.

På söder bor du med närhet till Norrköping city med restauranger och butiker enbart ett par minuters promenad ifrån, såväl som grönområden och promenadstråk. Den lokala mataffären och bageri finner du precis runt hörnet. Endast en kort cykelväg bort finner Campus Norrköping. Snabbt tillträde kan vara möjligt.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!


Boarea
39 kvm
Avgift
3 314 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Petter Swartzgatan såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Petter Swartzgatan.

Boka värdering
Tobias Backman, assisterande mäklare i Norrköping

Tobias Backman

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.