Skiftesgången 6

Skiftesgången 6

Slutpris

1 175 000 kr


Sandbyhov— Norrköping

Skiftesgången 6


Slutpris
1 175 000 kr

Sandbyhov— Norrköping

Trevlig 2:a på första plan på Skiftesgången 6!

Välkommen till Skiftesgången 6 där du hittar denna trevliga två rum och kök om 62 kvadratmeter. Bostaden ligger bekvämt på första våningen och är genomgående, vilket ger ett fint ljusinsläpp från två håll. Här finner ni även två balkonger - en större samt en fransk balkong, vilket skapar öppenhet och rymd. Detta boendet är perfekt för dig som vill bo bekvämt med smarta ytor att trivas på.

Här ingår även projektorn i vardagsrummet i köpet, en 4-K projektor med 150 tum duk + 5.1 ljudanläggning!

Här bor du i den välskötta HSB föreningen BRF Vidablick som har god ekonomi och låg belåningsgrad. I den låga avgiften om 3 736 kr ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv via ComHem och den fasta elnätsavgiften. Föreningen erbjuder flertalet gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, bastu, hobbyrum, utegym & lekplats på den fina innergården.

Lägenheten är belägen i Vidablick där du har tillgång till utmärkta kommunikationer med spårvagnen som tar dig snabbt och smidigt in till Norrköpings citykärna och Ingelsta köpcentrum med flertalet butiker, affärer och restauranger. För den naturintresserade finns det också gott om grönområden och promenadstråk i närheten.

Välkommen hem!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 736 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-30

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Skiftesgången såldes av oss 2023-06-30. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Skiftesgången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.