Plankgatan 58

Plankgatan 58

Slutpris

2 250 000 kr


Norrköping

Plankgatan 58


Slutpris
2 250 000 kr

Norrköping

Underbar 3:a med inglasad uteplats och öppen planlösning!

Äntligen ligger visningstider ute för den här välplanerad 3:a på Norr. Smakfulla materialval och perfekt planlösning med ljus från två håll och en härlig inglasad uteplats mot den gröna innergården. Stort ljust, socialt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Särskilt bra är den praktiska planlösningen och de många förvaringsmöjligheterna som bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Det bästa av allt är nog ändå det inglasade uteplatsen med den otroliga närheten till innergården, som troligtvis kommer att bli er favoritplats!

Utanför dörren ligger Folkparken med allt vad den har att erbjuda i form av sport och kulturaktiviteter och lummiga promenadstråk längs Strömmen. Här bor ni nära till matbutik, skolor, universitet och goda kommunikationer med gångavstånd till resecentrum, restauranger, butiker och Norrköpings kulturliv.

Föreningen BRF Karl Johan bildades under år 2013 och byggnaderna på fastigheten stod klara för inflytt under 2014/2015. Föreningen består av totalt 37 lägenheter.

Välkommen på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
5 396 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-03-29

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Plankgatan såldes av oss 2024-03-29. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Plankgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.