Albrektsvägen 17, lgh 1601 / Söder/ ljura / Norrköping / Nyproduktion

Nyproducerad, stor och ljus femma om 133 kvadratmeter

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
49 266 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
7 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albrektsvägen såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Albrektsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder/ ljura är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds nu en helt nybyggd, ljus och högt belägen femrummare med modern utrustning. En stor lägenhet med fint ljusinsläpp. Välkommen att flytta in och koppla av!

På Söder/ ljura bor man i trevliga kvarter. Centralbadet finns bara ett stenkast bort och Vasaparken ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat matbutiker, centrum, kommunikationer, skolor och restauranger. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som söker ett högkvalitativt boende!

Tillgång till att hyra garageplats finns !

Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.