Albrektsvägen 21 / Söder/ljura / Norrköping

Modern och ljus fyrarumslägenhet med lugnt läge

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
2 762 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2020-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albrektsvägen såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Albrektsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder/ljura är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fyrarummare om 86 kvadratmeter på trevliga Söder/ljura. Här hittar du en modern, ljus och välplanerad hörnlägenhet med modern utrustning. Dessutom erbjuder bostaden inglasat uterum.

Bo med ett av Söder/ljuras bästa lägen, precis intill Medley Centralbadet! Med en kort promenad når man Vasaparken och inom tio minuter är du vid Norrköpings centrum. Här finns verkligen allt för dig som vill bo centralt och njuta av det bästa Norrköping har att erbjuda.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.