Hagagatan 17c

Hagagatan 17c


Haga— Norrköping

Hagagatan 17cHaga— Norrköping

Ljus 2:a med bra planlösning i välskött förening

Välkommen till Hagagatan 17c och denna ljusa och moderna 2:a med en öppen och genomgående planlösning som skapar en extra känsla av rymd. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med moderna materialval och bra köksytor, vilket gör matlagningen till en fröjd. Här finns även en balkong i härligt solläge, ett luftigt sovrum och bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober.

I HSB Brf Aklejan bor du i en välskött förening med låg belåning, vilket bidrar till en låg månadsavgift och ger trygghet och ekonomisk stabilitet. I den redan låga månadsavgiften ingår, utöver värme och vatten, dessutom den fasta elnätsavgiften samt kabel-tv och bredband via Tele2.

På Hagagatan 17 bor du nära spårvagn och kommunikationer, matbutiker, affärer och pizzerior. Inom cykelavstånd har du Campus, resecentrum och Norrköpings citykärna med allt vad den har att erbjuda.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
2 875 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Hagagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad