Hagebygatan 41

Hagebygatan 41


Söder— Norrköping

Hagebygatan 41Söder— Norrköping

2:a med balkong och hiss i populära Stjärnhusen

I populära Stjärnhusen på Söder belägen högst upp i huset hittar du denna trevliga två rum och kök med balkong.
Här erbjuds du 60 välplanerade kvadratmeter, genomgående ljusa ytor, ett kök av modern standard samt tvättmaskin i bostaden för en bekväm och praktisk vardag.
I anslutning till vardagsrummet hittar du bostadens balkong i härligt solläge och med utsikt över den trevliga innergården.

Riksbyggen Brf Stjärnhusen är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och flertalet faciliteter för medlemmarna med bland annat relaxavdelning, tvättstugor och gym.
Här bor ni till en låg månadsavgift där värme, vatten, tv, bredband och den fasta elnätsavgiften ingår i månadsavgiften.

Området Söder i Norrköping är känt för sin trevliga atmosfär och sin närhet till allt du behöver. Här hittar du ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker inom bekvämt avstånd. Med närheten till grönområden, parker och utmärkta kommunikationsmöjligheter kan du enkelt utforska allt som staden har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 621 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-12-05

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Hagebygatan såldes av oss 2023-12-05. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Hagebygatan.

Boka värdering
Lucas Larsson Jonsson
Assisterande mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad