Rambogatan 281

Rambogatan 281

Slutpris

1 695 000 kr


Rambodal— Norrköping

Rambogatan 281


Slutpris
1 695 000 kr

Rambodal— Norrköping

Trevligt bostadsrättsradhus i två plan i Rambodal!

Varmt välkommen till Rambogatan 281 och detta trevliga bostadsrättsradhus om 110 kvm fördelat på 4 rum och kök samt i två plan! Detta bostadsrättsradhus är perfekt för dig som söker en bekväm och modern livsstil i ett lugnt och barnvänligt område.

På entréplan finner ni bostadens sociala ytor med kök och vardagsrum - rum där familj och vänner kan samlas! Via vardagsrummet når ni bostadens uteplats med ett härligt insynsskyddat läge. På nedre plan finns också ett fräscht helkaklat duschrum samt tvättstuga.

På övre plan finner bostadens mer privata ytor, med tre sovrum och ett badrum med badkar.

I Riksbyggen Norrköpingshus nr 32 får du det bästa av två världar: tryggheten att bo i en bostadsrättsförening där du som medlem endast tar hand om det inre men samtidigt som du har friheten som ett radhus där du har din egna bostad med sköna uteplatser och gräsytor att nyttja. I föreningen finns det många gemensamma utrymmen som kan nyttjas av medlemmarna, exempelvis en samlingslokal med plats för 50 personer som är utrustat med ljud-och bildanläggning, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, vattenkokare, spis med tillhörande kastruller, porslin, bord och stolar, gym till en kostnad om 600 kr/halvår och hushåll, 1000 kr/år och hushåll, bastu, grovtvättstuga, snickarbodar, sophanteringsrum, cykelförråd och barnvagnsförråd.

I avgiften ingår värme, VA, bostadsrättstillägg, Kabel-TV samt bredband.

Bor ni i Rambodal har ni närhet till både natur och skog men även matbutik, förskolor, skolor, lekparker och centrala Norrköping via bil eller buss.

Välkommen hem!


Boarea
110 kvm
Avgift
7 494 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-05

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Rambogatan såldes av oss 2024-03-05. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Rambogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.