Smedstugugatan 16B

Smedstugugatan 16B

Slutpris

795 000 kr


Haga— Norrköping

Smedstugugatan 16B


Slutpris
795 000 kr

Haga— Norrköping

Trevlig etta med fransk balkong!

Varmt välkommen till denna trevliga 1 rum och kök i lugna, sköna Haga!

Bostaden är en ljus och öppen med genomgående fräscha ytskikt. Välplanerad lägenhet på 36,5 kvm där värme, vatten, den fasta delen av elen, digital-tv och bredband (fiber) ingår i den låga avgiften om 2111 kr.

Här tar du del av den lågt belånade, välskött och stabila föreningen Riksbyggen Norrköpingshus nr 8. Föreningen har mycket god ekonomi, låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida underhåll och renoveringar. Via föreningen har du bland annat tillgång till tvättstugor, bastu, cykelrum, övernattningslägenhet samt festlokal.

Haga, som ligger i norra delen av Norrköping, är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönskande områden och skogar. Himmelstalundsskogen och Himmelstalundsfältet är ett paradis för alla som har intresse för natur, promenader och löpning. Här finns både kolonilotter att hyra från kommunen, men även bad vid Himmelstalundsbadet och också bland annat aquagolf och minigolf.

Välkommen hem!


Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 189 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-08

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Smedstugugatan såldes av oss 2024-05-08. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Smedstugugatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.