Heda Parkvillan

Heda Parkvillan

Slutpris

3 100 000 kr


Ödeshög

Heda Parkvillan


Slutpris
3 100 000 kr

Ödeshög

Charmig villa i klassisk jugendstil.

Välkommen till Parkvillan i Heda. Mitt i kyrbyn med utsikt mot Heda kyrka och med närhet till Vättern och Omberg finns denna vackert putsade familjevilla med hela sju rum. De senaste åren har man, med varsam hand och med känsla för ursprunget, renoverat det mesta i huset. Här blandas moderna färgval och lösningar med klassisk stil från förra seklets början. Exempelvis finns alla vackra golv, spegeldörrar och originalfönster kvar vilket tillsammans med generös takhöjd ger hela huset "rätt känsla" från tiden. Boytan är fördelad på två plan med hela fem sovrum och stora ytor för samvaro. I källarplanet finns ett nyligen färdigställt tonårsrum/gästrum, tvättstuga och stora förrådsutrymmen. För den trädgårdsintresserade bjuder den stora trädgården in till egna trädgårdsodlingar och skön utevistelse. Här finns också gott om plats för barnens hopp och lek. På tomten finns ett helt nybyggt dubbelgarage samt en bodlänga med gott om utrymmen. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
165/104 kvm
Driftkostnad
29 910 kr/år
Tomtarea
2 307 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2016-05-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.