Häggebo Ratan 1

Häggebo Ratan 1

Slutpris

1 000 000 kr


Östra Ryd— Valdemarsvik

Häggebo Ratan 1


Slutpris
1 000 000 kr

Östra Ryd— Valdemarsvik

Charmigt och välskött 1800-tals torp!

Längst ner på en återvänds-väg finner ni detta charmiga torp i ett lugnt och avskilt läge. Torpet har anor från 1800-talet och ligger på en stor grönskande naturtomt om 2025m² med solläge hela dagen.
Huset är på ca 60 m² fördelat på kök, allrum, sovrum samt stort isolerat loft. Torpet har löpande renoverats sedan 1970-talet, man har bevarat den äldre stilen med fina detaljer.

Torpet värms upp med vedeldad spis. Det finns el i närheten men ingen anslutning till torpet. Man har under 2020 installerat solpanelsystem som idag försörjer exempelvis kylskåp, lampor och laddning av mobiler mm. Fastigheten saknar vatten och avlopp.

Torpet säljes fullt möblerad och viss lösöre i förråd ingår.

På tomten finner ni även en inredd gäststuga med plats för 2 sängar uppförd 1987. Ett uthus/förråd uppförd 2012, varav enda delen idag är trädgårdsförråd och andra delen hygienutrymme med en installerad separett 2020.

I närområdet finns gott om fantastisk natur och badmöjligheter i flertalet sjöar bland annat i den intilliggande sjön Rölången.
Här bor man lugnt och avskilt men med endast 15-20 minuters bilväg till Ringarum eller Östra Ryd där man finner välsorterade matbutiker.

Här kan man med enkelhet trivas!

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
2 900 kr/år
Tomtarea
2 025 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-18

Mäklarhuset Norrköping

Denna fritidshus på Häggebo Ratan såldes av oss 2021-05-18. Se alla våra försäljningar i Östra Ryd samt även på Häggebo Ratan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.