Sörby Anderstorp 1

Sörby Anderstorp 1

Slutpris

2 470 000 kr


Söderköping

Sörby Anderstorp 1


Slutpris
2 470 000 kr

Söderköping

Lantligt drömläge!

Varmt välkomna till Sörby Anderstorp 1 - perfekt läge med skogen in på knuten.

Ca 10 minuter från Söderköping och ca 30 minuter från Norrköping ligger denna fina villa om 128 kvm omgärdad av en vacker miljö. Huset är familjevänligt och rymligt med sina tre sovrum på övre plan. Husets nedervåning bjuder på en modern och social planlösning med kök och vardagsrum i ett. Vardagsrummet bjuder på ett fint ljusinsläpp från sina stora fönsterpartier och från köket når man den stora altanen som är belägen i härligt söderläge där hela familjen kan njuta sena sommarkvällar. Dubbla duschrum 1 på vardera plan. Stor naturtomt om hela 2065 kvm sin rymmer både gräsmatta för lekar, samt ytor för att både odla eller låta getter eller höns gå fritt på tomten. Här är möjligheterna många.

Till fastigheten hör även en bastubyggnad (inkl dusch), Hönshus (används som förråd) Gäststuga, Ladugård, manskapsbod samt vedbod.

Här bor man naturnära med hästgård och åkrar som närmaste granne. Närhet in till Söderköping där man finner både skola, förskola och butiker.

Här kan hela familjen trivas! Välkommen att anmäla ert intresse redan idag!


Boarea
128 kvm
Driftkostnad
35 600 kr/år
Tomtarea
2 065 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-05

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Sörby Anderstorp såldes av oss 2022-10-05. Se alla våra försäljningar i Söderköping samt även på Sörby Anderstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.