Veckelstad Ulriksdal

Veckelstad Ulriksdal


Vikbolandet— Norrköping

Veckelstad Ulriksdal



Vikbolandet— Norrköping

Här kommer du att trivas!

Varmt välkommen till Veckelstad Ulriksdal, ett stenkast från Mauritzberg på Vikbolandet.

När du kliver in i bostaden möts av en otroligt omhändertagen bostad med mycket smarta lösningar för att du ska kunna nyttja varenda kvadratmeter.

På entréplan hittar du av ett stort vardagsrum med en mycket vacker kakelugn, den värmer fastigheten bra på vintern, men den är också otroligt fin att vila ögonen på. Gillar du öppen planlösning, då har du möjligheten att öppna upp mellan vardagsrum och kök så du enkelt ta dig mellan rummen. Köket är stort och rymligt med mycket goda arbetsytor. Utrustat med en järnspis för matlagning, det finns även en vanlig spis att tillgå. Här har du även en plats för en större matgrupp. På framsidan av huset har man byggt en större altan där du kan njuta av solens bästa timmar hela sommaren medans du blickar ut över framsidan av tomten. Solen tittar fram på förmiddagen och följer altanen tills den går ner.

På övervåningen har du de privata delarna med ett stort sovrum, två sovalkover samt ett duschrum. Sovrummet har praktiska och väldigt smarta förvaringsmöjligheter, bland annat en rymlig kattvind där du kan förvara kläder eller något annat som tar lite mer plats. Du hittar även smarta inbyggda garderober för kavajer/klänningar och underkläder. Duschrummet har en tvättmaskin, rymlig dusch samt en mulltoa. Gott med förvaring även här med god bänkytor.

På tomten om hela 6120 kvadratmeter har du gott om plats för att nyttja till det du önskar. Idag finns det flera större byggnader som kan användas till förvaring eller verkstad, dessa kan du antingen nyttja som de görs idag, eller du kan bygga om delar av detta till gästhus. På tomten har du även en vacker jordkällare från 1928 som väntar på att förvara dina godsaker. Gillar du frukt har du stora päronträd och bakom fastigheten har du möjligheten att plocka blåbär på din egna tomt. Skulle du vara i behov att jobba hemifrån så har du goda förutsättningar till detta då det finns fiber indraget till huset.

Idag finns det en tvåkammarbrunn som inte är godkänd av kommunen, som köpare får man räkna med att göra om detta till en trekammarbrunn.
Fastigheten säljs med en friskrivnings klausul.

Här bor du med med nära anslutning till Östra Husby som erbjuder matbutik, vårdcentral, apotek, förskola, bygghandel samt Vikbolandsskolan med klasser upp till 9an.
Spenderar du sommaren på golfbanan har du närhet till Mauritzbergs golfbana.

Varmt välkommen, detta vill du inte missa.


Boarea/biarea
50/10 kvm
Driftkostnad
21 590 kr/år
Tomtarea
6 120 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2022-09-10

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Veckelstad Ulriksdal såldes av oss 2022-09-10. Se alla våra försäljningar i Vikbolandet samt även på Veckelstad Ulriksdal.

Boka värdering
Robert Willman Borvik, ansvarig mäklare i Norrköping

Robert Willman Borvik

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.