Slutpris

1 349 000 kr


Oxie / Toarp— Malmö


Slutpris
1 349 000 kr

Oxie / Toarp— Malmö

Den bäst placerade tomten i området!

I ett verkligen naturskönt läge, belägen på en höjd med fri utsikt åt sydväst ligger denna tomt placerad. Med idylliska Toarps Ekoby som granne och ett böljande landskap med porlande bäck och vacker natur strax utanför dörren. Marken sydväst om tomten ska vara ett grönområde som inte får bebyggas utan ska kunna fånga upp och ta hand om stora vattnet om det blir skyfall, med andra ord kommer man alltid att ha en vacker utsikt åt det hållet.

Man beräknas kunna börja bygga hus på tomten under nästa år och redan i slutet av 2024 beräknas vägen upp till tomten kunna vara klar. Maximal byggyta är 30 % av tomtytan och högsta nockhöjd för huset är 6,4 meter och takvinkeln ska vara mellan 30 och 45 grader. Detaljplanen för detta nya bostadsområde finns under fliken dokument och där finns även en detaljplankarta.

Det går bra att själv åka ut på tomten för att titta på den och sedan boka ett informationsmöte på vårt mäklarkontor.


Tomtarea
399 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
MALMÖ ARBETSMYRAN 13
Såld
2024-04-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.