Kalixgatan 34

Kalixgatan 34


Ärrarps Ängar— Ängelholm

Kalixgatan 34Ärrarps Ängar— Ängelholm

Fantastisk 5 r o k på hörntomt!

Äntligen finns nu chansen att förvärva denna ljusa och fräscha femrummare med hörntomt! Detta är en riktigt fin 5:a på 117 kvm med egen uteplats och trädgård.

Lägenheten är ljus och bjuder på snyggt stilrent kök, trivsamt vardagsrum, hela fyra sovrum, helkaklade badrum, hall med platsbyggd förvaring, garderob och klädkammare. Här bor du i en BoKlok-lägenhet som stod färdig 2020, så nytt och fräscht och bekymmersfritt boende! Här kan man njuta av fin uteplats med gårdsgrus, 6st pallkragar och två härliga silverpäron som anlades våren 2023. Härlig morgonsol på gavel. Läget i området är verkligen ett av de bästa!

Errarps ängar är ett nybyggt område i Ängelholm. Här finns bostadsrätter, radhus och friliggande villor. I området bor människor i olika åldrar med en övervägande andel barnfamiljer. Här finns gemensamma grönområde, lekplats och parkstråk mellan husen. Två biluppställningsplatser på framsidan av huset, trädäck och trädgårdstäppa som erbjuder eftermiddagssol. Här finns en platsbyggd utemöbel med inbyggd förvaring innanför förrådet som skapar en mer privat hörna. Staket skärmar av och skapar insynsskydd.

Här bor du granne med skogar, ängar och åkrar runt knuten, med närhet till förskola, busshållplats samt cykelväg till Errarps och Rebbelberga skola. Och du har endast ett par kilometer till havet! Längs med kusten finns långa badvänliga sandstränder och i närområdet slingar sig Rönne å som löper ut i Skälderviken.

Ett genomtänkt boende med plats för många! Välkommen att anmäla er till visning!


Boarea
117 kvm
Avgift
5 792 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Kalixgatan såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kalixgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad