Kallenbergsgatan 11 A

Kallenbergsgatan 11 A

Slutpris

1 150 000 kr


Villan— Ängelholm

Kallenbergsgatan 11 A


Slutpris
1 150 000 kr

Villan— Ängelholm

3 rum och kök med balkong och ett centralt läge!

På Kallenbergsgatan 11A finner du denna ljusa lägenhet fördelad på tre rum och kök där samtliga rum bjuder på en generös storlek. Här erbjuds ett boende med möjlighet att sätta din egna prägel och där du kan inreda och fixa efter eget tycke. Du bor dessutom med närhet till staden med alla dess fik, restauranger och upplevelser men också med närhet till skolan för barnen.
Bostaden har två sovrum med plats till dubbelsäng, förvaring och mindre sovrumsmöbler. Vardagsrummet är bostaden givna samlingspunkt för hela sällskapet, tack vare utrymmet så finns det möjlighet att ställa in matbord och stolar för de större middagarna med vänner och familj. Från vardagsrummet når du även balkongen med utsikt över området. Balkongen bjuder på stora möjligheter för inredning med snygga utemöbler.
Köket är ett äldre kök där nuvarande ägare tillfört extra förvaringsmöjligheter i form av överskåp. Köket har en god arbetsyta för matlagning och köket går att inreda med matplats vid fönstret.
Badrummet är ett helkaklat badrum i ljusa kulörer.
Mellan hallen och ett av sovrummen finns ett genomgångsrum varifrån du även når badrummet, genomgångsrummet passar perfekt för dig som gärna inte vill sätta in garderober i sovrummet utan vill ha förvaringen någon annanstans. Nuvarande ägare har valt att nyttja utrymmet väl.

Tack vare det centrala läget så kan du ta en fika, lunch eller middag för att senare prova på någon av de närliggande upplevelserna. Varför inte ta en fridfull promenad eller löprunda längts Rönneå omgiven av härlig natur för de dagar du vill komma bort från storstaden. Allt detta i nära anslutning till hemmet oavsett om du väljer att promenera eller cykla. För dig som föredrar cykel så kan den parkeras och nås bekvämt i föreningens cykelförråd.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 706 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Kallenbergsgatan såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kallenbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.