Kallenbergsgatan 5C

Kallenbergsgatan 5C

Slutpris

1 145 000 kr


Villan— Ängelholm

Kallenbergsgatan 5C


Slutpris
1 145 000 kr

Villan— Ängelholm

Nyrenoverad lägenhet på bra läge! Här finns möjlighet för snabb inflyttning om man önskar.
Denna hörnlägenhet bjuder på en stor och fin inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här erbjuds ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum, ett sovrum i rofyllt läge med plats för flera garderober, helrenoverat kök i grått med nya vitvaror och plats med mycket förvaring samt ett helkaklat badrum med badkar.

Den rymliga inglasade balkongen ger känslan av ett extra rum och förlänger utesäsongen avsevärt både under vår och höst. Lägenheten ligger på tredje våningen med en fin utsikt ut över grönskan på området som också skapar insynsskydd. På föreningens grönområde finns uteplatser att nyttja. Fastigheten är lugnt belägen med ett centrumnära läge och ett stenkast bort ligger gågatan i Ängelholm.

Till lägenheten hör både vindsförråd och matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren. Hela lägenheten är fräsch med nya ytskikt. Goda pendlingsmöjligheter med både buss och tåg till Helsingborg. Nära till E6an för dig som kör bil. Samtidigt bor ni på gångavstånd till restauranger och butiker. Varmt välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 474 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-20

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Kallenbergsgatan såldes av oss 2023-12-20. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kallenbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.