Lamellgatan 2

Lamellgatan 2

Slutpris

1 300 000 kr


Ängelholm

Lamellgatan 2


Slutpris
1 300 000 kr

Ängelholm

Stilren trerumslägenhet på centralt läge i Ängelholm!

Nu ges möjlighet att förvärva ett boende med centralt läge i Ängelholm!
På Lamellgatan 2 bor du i en fräsch lägenhet om 59kvm. Här möts du inte bara av tre rum och kök utan också av en bra planlösning som bjuder in till det mesta.
Lägenheten har två sovrum, båda är i generös storlek, ett rymligt vardagsrum som är bostaden givna samlingspunkt med plats till hela umgänget och de framtida festerna och högtiderna. Vardagsrummet går att inreda med både soffa och matbord om man så vill, rummet är dessutom delvis öppet mot köket vilket skapar en känsla av luft i lägenheten och ger dessutom en härligt ljusinsläpp. Du kan snabbt och smidigt ta dig in till köket samtidigt som du underhåller sällskapet.

Köket är ett vitt stilrent kök från 2015 med mörk bänkskiva och med plats till en mindre matplats som du kan skapa vid fönstret. Arbetsytan för matlagningen är generös för dig som älskar att laga mat hemma. Köket har även bra förvaringsmöjligheter.
Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i klädkammare.
Badrummet är ett helkaklat badrum med dusch.

Utöver boendet och läget så kan du även njuta av en fika, lunch eller middag för att senare prova på någon av de närliggande upplevelserna som Ängelholm har att erbjuda. Allt från en fridfull promenad eller löprunda längts Rönneå omgiven av härlig natur för de dagar du vill komma bort från storstaden eller om du istället vill testa på Ängelholms höjdbanan eller andra aktiviteter, allt i nära anslutning till hemmet oavsett om du väljer att promenera eller cykla.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
4 382 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-16

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Lamellgatan såldes av oss 2021-09-16. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Lamellgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.