Lökgatan 21 / Bäckadal / Ängelholm

Fin 2:a på populära Bäckadal.

Slutpris
950 000 kr
Boarea
67,5 kvm
Avgift
4 193 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2018-07-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lökgatan såldes av oss 2018-07-24. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Lökgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bäckadal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trevliga bostadsrätt som är belägen på populära Bäckadal, ett trivsamt område med närhet till det mesta. Bostadsrätten är genomgående renoverad med stilfulla materialval. Välkomnande hall, stor klädkammare samt gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober med spegel, badrum med badkar med ångbastu. Trivsamt sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong. Ett stilfullt kök med matplats, här finns allt du behöver. Insynsskyddad bostadsrätt som är praktiskt placerad med tvättstugan direkt utanför lägenheten. Här slipper du bära tunga tvättkorgar med tvättstugan på bekvämligt avstånd.

I närområdet finns skola, förskola, livsmedelsbutik samt närhet till Ängelholms centrum. Här finns även bra kommunikation då stadsbussen går utanför området på bekvämt avstånd. Missa inte denna trivsamma bostadsrätt! Varmt välkomna att boka in er på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration