Lökgatan 21 / Bäckadal / Ängelholm

Fin 2:a på populära Bäckadal.

Utgångspris
875 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
67,5 kvm
Avgift
4 193 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Budgivning pågår
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Välkomna till denna trevliga bostadsrätt som är belägen på populära Bäckadal, ett trivsamt område med närhet till det mesta. Bostadsrätten är genomgående renoverad med stilfulla materialval. Välkomnande hall, stor klädkammare samt gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober med spegel, badrum med badkar med ångbastu. Trivsamt sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong. Ett stilfullt kök med matplats, här finns allt du behöver. Insynsskyddad bostadsrätt som är praktiskt placerad med tvättstugan direkt utanför lägenheten. Här slipper du bära tunga tvättkorgar med tvättstugan på bekvämligt avstånd.

I närområdet finns skola, förskola, livsmedelsbutik samt närhet till Ängelholms centrum. Här finns även bra kommunikation då stadsbussen går utanför området på bekvämt avstånd. Missa inte denna trivsamma bostadsrätt! Varmt välkomna att boka in er på visning.

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Här finns utgång till balkong.
Rymligt vardagsrum med en stilren och snygg parkett från 2013.
Trivsam balkong.
Köket är successivt renoverat och här finns allt du behöver.
Här finns plats för matbord.
Snygga detaljer!
Välkomnande hall.
Praktiska skjutdörrsgarderober längs med hela väggen.
Trevligt sovrum med härligt ljusinsläpp.
Badrum med badkar med ångbastu.
Visa alla 13 bilder
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  En välplanerad bostadsrätt med två rum och kök med plats för matbord. Här finns gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar samt klädkammare. Badrum med badkar med ångbastu funktion. Trivsamt sovrum, rymligt vardagsrum samt balkong. Tvättstugan är tursamt nog placerad precis rakt över i trapphuset. Förråd finns i källaren. Trevligt område med mycket grönska samt bara ett stenkast från livsmedelsbutiker, skola och förskola.

  Entré
  Trevlig hall med laminatgolv. Här finns gott om förvaring i form av smart lösning med skjutdörrsgarderober längs med ena väggen med spegel. Ljust gröna väggar.

  Klädkammare
  Till höger finns en rymlig klädkammare.

  Badrum
  Vidare in i hallen finns in till höger badrum med våtrumsmatta på golv samt delvis kaklat på väggarna. Här finns handfat, toalett, ett härligt badkar med ångbastu från 2007.

  Sovrum
  Till vänster hittar vi, med ingång genom skjutdörrsgarderoben, sovrummet. Även här finns gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Gula väggar med träpanel på en del av väggen. Fönster ut som ger ett härligt ljusinsläpp. Laminatgolv.

  Vardagsrum
  Rakt fram från hall finns ett rymligt vardagsrum med en stilren och snygg parkett från 2013. Golvet är svart och grått och kommer från Kährs golv med namnet Black silver. Väggarna är gråa med en fondvägg i en något mörkare nyans av grått. Här finns utgång till balkong.

  Balkong
  Trevlig balkong med klickgolv i plast som gör det nästintill underhållsfritt.

  Kök
  Till höger från vardagsrummet kommer vi in i bostadens hjärta, köket. Här finns matplats. På golvet finns grå klinker. Köket är successivt renoverat och här finns allt du behöver så som diskmaskin -2013, kyl/frys -2013, varmluftsugn -2013, varmluftsugn kombinerat med mikro -2013, fläkt -2013, induktionshäll samt en vinkyl -2016. Här finns ny bänkskiva samt kakel i svart. Till lamporna under skåpen finns dimmer samt att här finns extra uttag ditsatta för att förenkla vardagen. Skåpen går ända upp i taket för att optimera ytan i köket på bästa sätt plus att det ger ett snyggt intryck.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  67,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  2
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1993
 • Kommentar, byggnad
  Föreningen har vi flertalet tillfällen utfört besiktning av samtliga lägenheter som inkluderar fuktmätning. Detta gjordes senast 2018-04-10.
 • Upplåten mark
  Ingen upplåten mark till bostadsrätten.
 • Allmän information
  Omtyckt förening som äger fastigheten Påskliljan 3 varpå det finns uppförda bostadshus med 71 st lägenheter samt 1 lokal. Byggnaderna är uppförda 1993. Föreningen bekostar sk bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter, dock tecknar och bekostar var och en sin egen hemförsäkring. I föreningen finns gemensamhetslokal för uthyrning. Källarförråd finns till lägenheten.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fiber
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Har separat kö.
 • Parkering
  P-plats: Har separat kö.
Övrigt
 • Säljaren har under åren utfört en del åtgärder i bostadsrätten:

  2007- Rören i badrummet bytta, Företag som installerade el och badkar med ångbastu.
  2013- Klinker på köksgolv, parkettgolv i vardagsrum, diskmaskin, kyl, frys, varmluftsugn, varmluftsugn med mikro. På grund av ugnar och spis samt förberedelse för vinkyl så drogs det mer el. Byte av luckor i köket, nya högskåp, nya fasta skåp över kyl och frys, extra skåp över köksbänk mot taket, ny fläkt.
  2014- Skjutdörrsgarderober byggdes i hall och sovrum.
  2016- Vinkyl installerades.
Ekonomi
 • Avgift
  4 193 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Försäkring
  285 kr/mån
 • Hushållsström
  250 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  535 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,99250
 • Andel av årsavg.
  1.00199
 • Andelstal insats
  0,99250
 • Pantsättning
  är inte pantsatt.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Avgiften kommer att höjas 2018-08-31 till 4234 kr / mån.
Föreningen
 • Benämning
  Riksbyggen BRF Ängelholmshus nr 16
Området
 • Bäckadal är en stadsdel i östra Ängelholm, bebyggelsen består av radhus, kedjehus bostadsrätter och villor. Här finns matbutiker som Coop och Netto inom gångavstånd och närhet till centrum med ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, en mångsidig natur och en hembygdspark som är välbesökt. Cykelavstånd till den populära långa sandstranden.
 • Kommunikationer
  Ca 1,5 km till Ängelholms station med goda tåg- och busskommunikationer. Stadsbussen går genom Bäckadal med bussar 1-2ggr/tim. Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom ca 10-15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier