Sidogatan 17

Sidogatan 17

Slutpris

3 350 000 kr


Ängelholm

Sidogatan 17


Slutpris
3 350 000 kr

Ängelholm

Fint renoverat kedjehus i populära Epadalen!

Nu finns chansen att flytta in i ett mycket smakfullt renoverat hus med bra läge i området. Här kan ni verkligen bara flytta rakt in och njuta av livet. Direkt när vi kommer innanför dörren infinner sig en hemtrevlig känsla och hela huset är smart planerat och i oerhört fint skick.

Området är känt för att vara barnvänligt och Epadalen är ett av Ängelholms mest omtyckta bostadsområde. Här bor många länge, så det är inte särkilt ofta möjligheten att knipa ett av dessa husen finns.
På entréplan har man ett sovrum, ett härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp och utgång till trädgården, snyggt vitt kök med köksö och matplats. Här finns även kaminen centralt placerad i huset, vilket skapar både värme och mys. Ett läckert helkaklat rymligt badrum med både dusch och badkar. På övre plan har du en toalett, möblerbar hall/tv hörna och två sovrum.

Ett lättskött boende där ni har närhet till i princip allt. Bara en kort promenad bort finns hav, strand, skog och natur, matbutik, förskolor, skolor och idrottsplats. Även centrala Ängelholm finns inom rimligt avstånd. Ett boende som passar både för det ensamma paret, barnfamiljen eller den ensamstående som behöver lite extra svängrum. Här finns en ostörd inhägnad trädgård i soligt läge med en trevlig uteplats. Bilen parkerar ni på uppfarten (plats för två bilar) framför garaget.

Missa inte denna chans att förvärva ett hus i ett oerhört populärt område. Varmt välkommen att anmäla er till visning.


Boarea/biarea
118/30 kvm
Driftkostnad
37 303 kr/år
Tomtarea
270 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-05

Mäklarhuset Ängelholm

Denna kedjehus på Sidogatan såldes av oss 2023-04-05. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Sidogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.