Nissebovägen 19

Nissebovägen 19

Slutpris

3 025 000 kr


Nissebo— Asmundtorp— Landskrona

Nissebovägen 19


Slutpris
3 025 000 kr

Nissebo— Asmundtorp— Landskrona

Charmigt 1-planshus i inflyttningsklart skick

Välhållen 1-plansvilla med nyrenoverat uterum, fin källare med fullgod takhöjd samt garage. Den uppvuxna tomten i härligt söderläge erbjuder såväl sol från morgon till kväll som insynsskydd och fritt läge mot stor gröning med lekplats. Dessutom lättskött med mestadels gräsmatta som pryds av ett mindre äppelträd som enligt säljaren ger ljuvliga äpplen.

Fiber indraget samt möjlighet till tre sovrum på entréplanet.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnade entré, ett rymligt vardagsrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum, ett nyrenoverat kök samt två sovrum, en nyrenoverad gästtoalett samt ett äldre men ytterst välhållet badrum.

Källaren har separat ingång från garaget och erbjuder ca 2,20 meter i takhöjd. I källaren finns ett stort allrum med öppen spis, ett mindre allrum samt ett antal rum/utrymmen som kan nyttjas efter behov. Dessutom en kaklad, fräsch toalett samt ett gemensamt utrymme med dusch, tvättmaskin och bastu.

I Asmundtorp finns såväl skola, årskurs F-9 och idrottsplats som närbutik och pizzeria på kortare cykelavstånd. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till Pågatåg mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö. Större matbutiker och köpcentra i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
105/145 kvm
Driftkostnad
36 692 kr/år
Tomtarea
770 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-04-09

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Nissebovägen såldes av oss 2021-04-09. Se alla våra försäljningar i Asmundtorp samt även på Nissebovägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.