Idrottsgatan 5a

Idrottsgatan 5a


Åstorp

Idrottsgatan 5aÅstorp

Genomgående trea med inglasad balkong!

Välkommen till denna renoveringschans på Idrottsgatan 5A i Åstorp!

Lägenheten är belägen på andra våningen och den är genomgående och ljus. Man kliver in i en rymlig hall med bra plats att hänga av ytterkläder och ställa skorna. I hallen finns även bra garderober och städskåp. Direkt till vänster har vi det första sovrummet och intill har vi vardagsrummet som rymmer både soffa och matbord. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen som ligger i söderläge in mot innergården. Här har man sol större delen av dagen. Vidare har vi det stora sovrummet som rymmer dubbelsäng och här finns bra förvaring i garderober. Intill ligger köket där det finns utrymme till matplats. Köket är utrustat med stor kyl och frys, ugn med fläkt och spis. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar och renoverades när föreningen gjorde stambyte. Här finns toalett, handfat, dusch samt så är det förberett för tvättmaskin.

Här bor man i en stor och ekonomiskt skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral.

Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation.

Missa inte denna fantastiska chans!


Boarea
74 kvm
Avgift
5 229 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Idrottsgatan såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Idrottsgatan.

Boka värdering
Johan Eriksson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad