Östra Kungsljuset 1 / Beddingestrand / Trelleborg

Tomt söder om vägen i Beddingestrand!

Slutpris
790 000 kr
Driftkostnad
750 kr/år
Tomtarea
1 371 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
TRELLEBORG LILLA BEDDINGE 86:7
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna tomt på Östra Kungsljuset såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Östra Kungsljuset

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Beddingestrand - sydkustens pärla med sina vackra vita sandstränder. Tomten på Östra Kungsljuset ligger precis väster om skylten till Beddingestrand, och har en sandstrand som främst besöks av de boende på ett par minuters gångavstånd. Tomten är om 1371 kvm och ligger söder om vägen. 25% får bebyggas. I Beddingestrand finns förskola, och grundskola finns i Smygehamn ca tre km västerut. Beddingestrand andas livskvalitet med fin golf på Bedinge GK, tennis på fantastiskt läge på Beddingestrands TK och fotboll kan man spela på Lilla Beddinge BK. Njut av svalkande dopp i Östersjön från nya Beddingebryggan vid Pärlan - den givna mötesplatsen om somrarna. Vidare finns ett par mindre matbutiker samt restauranger. Vill du inte ta bilen går regionbuss 190 mellan Trelleborg och Ystad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Beddingestrand

Beddingestrand är ett område belägget längs en underbar sandstrand. I västra delen av byn har man återfunnit rester av såväl Beddinge gamla som nya fiskeläge och här finns även gamla fiskehus ända från 1874. Efter 1940-talet började området att styckas upp till fritidstomter. Idag består området av blandad året runt- och sommarstugebebyggelse.

Nöje

I mysiga Beddingestrand finns ett par restauranger och mindre matbutiker för att inhandla det nödvändigaste. Det gamla danspalatset Granhyddan från tidigt 1900-tal är idag en camping.

Fritid

Här kan man skryta om Sveriges sydligaste golfbana, Bedinge golfklubb. Även tennisbanor och minigolf finns.

Kommunikation

Trelleborg och Ystad nås enkelt med buss 190 eller om man vill använda den fina cykelleden som går i båda riktningar.

Familjeliv

En kooperativ förskola finns i Beddingestrand och låg- och mellanstadieskola ligger i närliggande tätorten Smygehamn.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.