Penngatan 9

Penngatan 9

Slutpris

3 100 000 kr


Billesholm— Bjuv

Penngatan 9


Slutpris
3 100 000 kr

Billesholm— Bjuv

CHARMIGT SUTTERÄNGHUS I FAMILJEVÄNLGIT OMRÅDE!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Letar ni efter ett stort hus med garage och en fantastisk tomt beläggen i ett barnvänligt område? Välkomna till Penngatan 9 i Billesholm!

Snart har ni möjligheten att förvärva denna charmiga bostad om 176 kvm. Detta hus erbjuder en välplanerad planlösning fördelat på två plan och uppdelat på 4 sovrum, vardagsrum, kök, badrum och en gästtoalett. In möts man på bottenplan av en ljus och rymlig hall med goda avhängsningsmöjligheter samt plats till förvaring. Till höger om hallen finner vi gille stugan med en öppen spis som ger den där extra mysfaktorn som enkelt inreds med soffgrupp eller om man vill använda det som ett extra sovrum kan man även det. Tvättstuga, bastu, pannrum, sovrum och en gästtoalett har vi tillgång till i bottenvåningen samt ingång till garaget.

En trappa upp kommer vi till andra våningen som är fördelad på 3 väldisponerade sovrum, badrum som är utrustat med badkar, stort och rymligt kök med goda arbetsytor med plats till stort matbord samt ett vardagsrum med generösa ytor som går att inreda med soffgrupp och som ger ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Vi finner en utgång från ena sovrummet samt hallen till den stora balkongen som får plats med ute möbler. Ett hus för er som är ute efter stora ytor och ett fantastiskt läge.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. År 2021 beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag.

I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang.

Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.


Boarea/biarea
176/41 kvm
Driftkostnad
34 271 kr/år
Tomtarea
764 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-07-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Penngatan såldes av oss 2021-07-20. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Penngatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.