Kornsparvsgatan 17

Kornsparvsgatan 17

Slutpris

4 100 000 kr


Billesholm— Bjuv

Kornsparvsgatan 17


Slutpris
4 100 000 kr

Billesholm— Bjuv

VÄLDIGT FINT ENPLANSHUS MED GARAGE SOM ÄR BYGGT 2019 I OMTYCKTA BILLESHOLM

Äntligen finns chansen att förvärva detta väldigt fina enplanshus om 176 kvm med möjlighet upp till fem sovrum, vattenburen golvvärme, garage och en tilltalad tomt i omtyckta Billesholm, välkomna till Kornsparvsgatan 17!

Huset byggdes 2019 med hjälp av Stenhusvillan och andra entreprenader där allt är genomtänkt från planlösningen till materialvalen. Efter att ni parkerat bilen på den breda uppfarten eller i garaget med fjärrstyrd garageport som även har laddbox för elbil så möts ni av en ljus hall med god plats att hänga av sig och det fina klinkergolvet.
Huset har idag fyra sovrum men med möjlighet till fem om man gör om allrummet som idag är inrett som ett kontor. De första tre sovrummen har man valt att placera i samma sida av bostaden som är inredda med parkettgolv, utformade att få plats med förvaring och säng. Här finner vi även det första badrummet som är utrustat med dusch. Helkaklat i moderna kulörer, spotlights, golvvärme för att höja bekvämlighetsfaktorn och trevlig detalj som fönsterpartiet och att man blandat nyanserna på kaklet i duschzonen. Det fjärde sovrummet är ett masterbedroom med egen ingång till det andra badrummet. Även detta helkaklat i liknande stil som det första med golvvärme och dusch, snacka om vardagslyx att få vakna upp här!

Öppen och modern planlösning som skapar en härlig rymd och lättmöblerade umgängesytor som fylls med trevligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ett fantastiskt rum med en ytterst trevlig detalj som kaminen, mysfaktor och bra värmekälla. Från köket har man utgång till trädäcket och ligger även i anslutning till tvättstugan som är inredd med liknande stil som kaklet i badrummen. Smakfullt inrett kök med alla rätten, här har man tänkt på att maximera förvaringen, arbetsytorna och valt att ha en köksö med hällen på. Trevligt att kunna laga mat samtidigt som man socialiserar sig med gästerna i vardagsrummet eller blickar ut över trädäcket och har koll på barnen.

En fantastisk tomt som är stenlagd på nästan hela framsidan som sen går över till gräs och på baksidan har man ett trädäck. Bakom huset ligger en lekplats, perfekt för barnfamiljen. På baksidan finner man även ett trädgårdsskjul för att bevara trädgårdsredskapen.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang, pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona och pågatågstrafiken är igång för er som färdas med tåg. Billesholm är känt för att ha en av Sveriges vackraste folkparker som anlades 1889 som ligger kring härlig natur med dansbana och scen. Tycker ni om natur och vandring så har ni Söderåsen en kort biltur härifrån med trevliga vandringsleder.


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
43 271 kr/år
Tomtarea
832 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-03-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Kornsparvsgatan såldes av oss 2022-03-26. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Kornsparvsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.