Penngatan 10

Penngatan 10

Slutpris

1 600 000 kr


Billesholm— Bjuv

Penngatan 10


Slutpris
1 600 000 kr

Billesholm— Bjuv

FINT ENPLANSHUS I OMTYCKTA BILLESHOLM!

Nu finns chansen att förvärva detta välplanerade och fina enplanshus i Billesholm, Välkomna till Penngatan 10!

Här bor man på en återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt område i ett enplanshus om 106 kvm på hörntomt i omtyckta Billesholm. Ni välkomnas in av en rymlig hall med plats till att hänga av sig och ligger i anslutning till gästtoaletten. Till höger om hallen finner ni det fina köket som är från Ikea som erbjuder goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Groventré ligger i anslutning till köket där ni finner tvättmaskin, torktumlare samt pannan och vidare in kommer ni till ett förvaringsrum med utgång till garaget och husets baksida. Här hittar ni även ett rum där ni kan basta och duscha.

Vardagsrum får ett härligt ljusinsläpp och kan inredas med soffgrupp och har utgång till altanen som får plats med utemöbler. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. Det finns tre sovrum i bra storlekar där samtliga får plats med säng, skrivbord och förvaring.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Nu är Pågatågstrafiken att igång i Billesholm igen vilket gör det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang.

Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

Besiktning är utförd och säljarna har tecknat dolda felförsäkring, ni finner besiktningsprotokollen under "dokument och länkar" i annonsen.


Boarea/biarea
106/44 kvm
Driftkostnad
29 383 kr/år
Tomtarea
763 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Penngatan såldes av oss 2022-11-07. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Penngatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.