Apotekarevägen 56 / Lomma / Bjärred

Det ultimata familjeboendet

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
128/20 kvm
Driftkostnad
26 849 kr/år
Tomtarea
308 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-07-01
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Apotekarevägen såldes av oss 2020-07-01. Se alla våra försäljningar i Bjärred samt även på Apotekarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lomma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva ett av Löddesnäs bästa placerade hus med sydvästläge på tomten i direkt anslutning till parken. Detta hus har en väl genomtänkt planlösning och är därför väldigt funktionellt. Dessutom är huset i ett mycket bra skick, med de stora kostsamma renoveringarna redan genomförda!

De väl tilltagna sociala ytorna samt möjligheten till fyra sovrum bidrar till en flexibel disposition av huset. Båda badrummen är nyrenoverade och köket håller ett modernt snitt. Vardagsrummet har en vacker eldstad för mysiga vinterkvällar och utgång till den stora terrassen för sköna sommarkvällar. Lekplatser, fotbollsplaner, tennisplaner och skolan ligger inom 100 meters bilfri gångväg, och gör verkligen detta till det ultimata hemmet för barnfamiljen!

Löddesnäs är ett barnvänligt område beläget i den nordvästra delen av det vackra samhället Bjärred. Här bor man inom gång- och cykelavstånd till flera av Bjärreds signum såsom Långa bryggan, kallbadhuset, Sommarkiosken, Gyllins ängar och fågeltornet. Seglarklubb, tennisklubb och andra idrottsfaciliteter ligger centralt i Bjärred. Golfbana finns både i Habo Ljung och i Barsebäck, båda en liten cykeltur bort. Serviceutbudet är stort med matbutiker, restauranger, vårdcentral mm. En kort bilresa bort finner ni dessutom Center Syds enorma handelsområde. Från Bjärred är det bra pendlingsavstånd med både bil och buss till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn.

Detta är ett boende ni inte vill missa, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.