Bryggvägen 6

Bryggvägen 6

Slutpris

4 700 000 kr


Bjärred— Lomma

Bryggvägen 6


Slutpris
4 700 000 kr

Bjärred— Lomma

På idylliska Bryggvägen finner ni detta välskötta och karaktärsfulla parhus på ostört och mycket havsnära läge. Huset är idag ca 108 kvadratmeter och har två öppna spisar, vackra golv och fönster i fler väderstreck och en trädgård som är fantastisk.

Väl inne i huset välkomnas ni av en ljus hall tack vare takfönster som finns där, här är det gott om utrymme för skor och ytterkläder. Köket har en öppen planlösning mot matrummet och är ett praktiskt och yteffektivt kök med bänkskiva i marmor och ljust kakel. Matrummet är ett mysigt och trivsamt rum med vitmålade väggar, klinkergolv och en fin användbar vedspis. på nedre plan finner vi ett praktiskt badrum och en gästtoalett. Ovanvåningen bjuder på ett kombinerat allrum och sovrum i dagsläget med öppen spis. Från övre plan når vi balkongen med en fantastisk utsikt. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har sol hela eftermiddagen och kvällen. För den som önskar fler sovrum, går huset enkelt att byggas om och byggas ut efter de behov man har och vi har under fliken planritningar lämnat exempel på en eventuell ombyggnation.

Huset står på en rogivande, välskött och vacker tomt. I den lummiga trädgården finns bland annat många uteplatser i olika väderstreck, ett romantiskt lusthus med pergola, ett förråd, en damm och en häck som skyddar mot insyn. Till huset hör även en stor carport med plats för två bilar.

Här bor ni på ett attraktivt läge med endast ca 75 meter till havet. Här har ni närhet till det bästa Lomma och Bjärred har att erbjuda. Ni kan t.ex ta cykeln till Bjärred och Långa bryggan. Örestads golfklubb ligger endast ett stenkast bort. Här har ni närhet till service och matbutiker i både Bjärred och Lomma. Det är även bra pendlingsavstånd till Malmö, Köpenhamn och Helsingborg.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
108 kvm
Driftkostnad
22 823 kr/år
Tomtarea
1 048 kvm
Såld
2019-11-28

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna parhus på bryggvägen såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Bjärred samt även på bryggvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.