Bryggvägen 6 / Bjärred / Lomma

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
22 823 kr/år
Tomtarea
1 048 kvm
Såld
2019-11-28
Bostaden är såld!

Denna parhus på bryggvägen såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Bjärred samt även på bryggvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av bryggvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På idylliska Bryggvägen finner ni detta välskötta och karaktärsfulla parhus på ostört och mycket havsnära läge. Huset är idag ca 108 kvadratmeter och har två öppna spisar, vackra golv och fönster i fler väderstreck och en trädgård som är fantastisk.

Väl inne i huset välkomnas ni av en ljus hall tack vare takfönster som finns där, här är det gott om utrymme för skor och ytterkläder. Köket har en öppen planlösning mot matrummet och är ett praktiskt och yteffektivt kök med bänkskiva i marmor och ljust kakel. Matrummet är ett mysigt och trivsamt rum med vitmålade väggar, klinkergolv och en fin användbar vedspis. på nedre plan finner vi ett praktiskt badrum och en gästtoalett. Ovanvåningen bjuder på ett kombinerat allrum och sovrum i dagsläget med öppen spis. Från övre plan når vi balkongen med en fantastisk utsikt. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har sol hela eftermiddagen och kvällen. För den som önskar fler sovrum, går huset enkelt att byggas om och byggas ut efter de behov man har och vi har under fliken planritningar lämnat exempel på en eventuell ombyggnation.

Huset står på en rogivande, välskött och vacker tomt. I den lummiga trädgården finns bland annat många uteplatser i olika väderstreck, ett romantiskt lusthus med pergola, ett förråd, en damm och en häck som skyddar mot insyn. Till huset hör även en stor carport med plats för två bilar.

Här bor ni på ett attraktivt läge med endast ca 75 meter till havet. Här har ni närhet till det bästa Lomma och Bjärred har att erbjuda. Ni kan t.ex ta cykeln till Bjärred och Långa bryggan. Örestads golfklubb ligger endast ett stenkast bort. Här har ni närhet till service och matbutiker i både Bjärred och Lomma. Det är även bra pendlingsavstånd till Malmö, Köpenhamn och Helsingborg.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.