Råggatan 21

Råggatan 21

Slutpris

1 000 000 kr


Brogårda— Bjuv

Råggatan 21


Slutpris
1 000 000 kr

Brogårda— Bjuv

FINT BR-RADHUS I GAVELLÄGE I TVÅ PLAN MED TILLGÅNG TILL GARAGEPLATS!

Snart saluför vi detta mycket fina bostadsrättsradhus i två plan om 112,5 kvm som ligger på en hörntomt där det ingår en garageplats i månadsavgiften som ligger i omtyckta Brogårda!

Hemmet som checkar av allt på er önskelista. Smidigt att parkera bilen i garaget som ingår i avgiften och till gästerna finns det gott om fria parkeringar i området. Ett radhus i två plan som erbjuder ett badrum på vardera plan där det ena har dusch och det andra ett badkar, oerhört praktiskt om man är en familj eller har gäster över. På första plan möts man av klinker i hallen som har god plats till att hänga av sig som sedan går över till det genomgående laminatgolvet. Köket är smakfullt inrett i vita luckor tillsammans med mörkare bänkskiva och kakel som har plats till ett stort matbord. Vardagsrummet erbjuder trevliga sällskapsytor som kan inredas med både ett stort matbord och en soffgrupp. Från detta rum når man bostadens baksida, den välskötta trädgården med stenplattor, gräsmatta och förråd som omfamnas av ett staket som ger insynsskydd. Har inte radhus känslan skapats än så kommer den definitivt komma fram här, man förstår att detta blir den givna favoritplatsen!

Ovanvåningen finner man de andra två väldisponerade ljusa sovrummen av tre som har plats till säng, förvaring och skrivbord samt det andra badrummet med dusch. I det ena sovrummet har man en walk-in-closet.

Här bor man i ett populärt och omtyckt område, Brogårda. Ett familjevänligt område med goda kommunikationer och service som ligger i närheten av Bjuvs centrum. Inom kort avstånd finns trevliga grönområden, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, bibliotek, pizzerior, apotek, Bjuvs-station och flera andra nöjen. En bostad för paret eller familjen som vill åt radhuskänslan och kunna komma ut till en välskött och härlig trädgård. Låt inte denna chans gå er förbi, ta kontakt med mäklaren så håller han er uppdaterade med viktig information som kommande visningar och mycket mer. Ni når honom på pontus.aronsson@maklarhuset.se


Boarea
112.5 kvm
Avgift
7 417 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på råggatan såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på råggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.