Bärnstensgatan 9

Bärnstensgatan 9

Slutpris

2 400 000 kr


Bjuv

Bärnstensgatan 9


Slutpris
2 400 000 kr

Bjuv

FINT ENPLANS HUS MED EN FANTASTISK TOMT OCH GARAGE!

Förbesiktigat och tecknat dolda felförsäkring!

Nu har vi nöjet att presentera detta enplans hus som har en fantastisk tomt med garage som ligger på återvändsgata, välkomna till Bärnstensgatan 9.

Från att ha parkerat bilen på stenlagda uppfarten eller i garaget så stiger ni in i en ljus hall med god plats till att hänga av sig och lite längre in finner man klädkammaren. 2021 renoverades gästtoaletten och det helkaklade badrummet som är utrustat med duschkabin och spotlights. Det finns fyra sovrum där samtliga rymmer säng och förvaring. Köket är fint med smakfulla materialval som har goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Från köket når man ena sovrummet och sen har man utgång till uterummet. Ett uterum som blivit favoritplatsen, härligt att kunna öppna upp på sommaren och sen stiga ut på gräsmattan. En trevlig trädgård där man även byggt en extra byggnad bakom garaget som passar bra till förvaring av trädgårdsredskap.

Ett hus som passar både den lilla som den stora familjen i ett barnvänligt och lugnt område som ligger på en återvändsgata. I Bjuv bor man med goda kommunikationer som busshållplatser och tågstation som underlättar er vardag och för er som pendlar med bil kan ni enkelt ta er ut på motorvägen. Det finns skolor i olika åldrar, restauranger, systembolag, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och mycket mer inom räckhåll.


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
41 521 kr/år
Tomtarea
621 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Bärnstensgatan såldes av oss 2021-04-09. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.