Pilgatan 2 / Selleberga / Bjuv

HUS MED STOR POTENTIAL I POPULÄRT OMRÅDE!

Slutpris
1 335 000 kr
Boarea/biarea
119/72 kvm
Driftkostnad
47 516 kr/år
Tomtarea
856 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på pilgatan såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på pilgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Selleberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Pilgatan 2 - huset med stor tomt, garage som ligger i helt rätt läge med fyra väldisponerade sovrum, promenadavstånd till all service och kommunikation som Bjuv har att erbjuda.

Huset för er som vill skapa ert egna drömhem. Varför köpa ett hus som är renoverat men ändå inte känns helt rätt, här finns förutsättningarna att få det exakt som ni alltid velat ha det utifrån kriterierna om vad som gäller när det är ett K-märkt hus vilket detta är. Med ett nytt uppvärmnings system kommer ni komma ner betydligt i uppvärmningskostnader vilket rekommenderas att göra för den nya förvärvaren. Praktisk och genomtänkt planlösning som är fördelade på två plan samt en källare. In genom ytterdörren kliver man in i en rymlig och stor hall som verkligen är inbjudande som kan inredas med möblemang och god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Från hallen når man både ovanvåningen och källaren. På hallens högra sida finner man först en mindre toalett, sovrummet som även kan göras om till kontor/gästrum. Köket är i original men trevligt planerat med förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sociala umgängesytor som är är lättmöblerat, går att dela upp det i en matrums och soffdel. Från vardagsrummet når man den fantastiska trädgården som har en stenlagd altan som sedan går över till gräsmatta. Ovanvåningen har en fullt möblerbar avlång hall som delar upp resterande tre väldisponerade sovrummen i olika storlekar där det ena har utgång till balkongen. Balkongen ligger i ett underbart väderstreck, sydväst som fångar större delen av solens timmar under dagen. Ett helkaklat stort badrum som är utrustat med golvvärme och badkar, praktiskt att ha toalett på vardera plan. Viktigt att notera är att fiber är indraget.

I källaren finns pannrummet, tvättstugan, egen ingång utifrån, stort rum som leder en vidare in till matkällaren.

Ett hus som passar både den lilla som den stora familjen i ett barnvänligt och lugnt område med promenadavstånd till allt vad Bjuv har att erbjuda. Ett läge som underlättar er vardag med livsmedelsbutiker, skolor, kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg, apotek, vårdcentral, bensinstation och pizzerior. För er som uppskattar trevliga promenadstråk och motionsslingor i naturen kan ni inte bo bättre då Vegeå och Söderåsen ligger i närheten som erbjuder detta. Ett område att trivas i och där era barn får en trygg uppväxt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.