Safirgatan 7

Safirgatan 7

Slutpris

2 950 000 kr


Bjuv

Safirgatan 7


Slutpris
2 950 000 kr

Bjuv

Familjevilla i ett plan med källare, garage, tillbyggt och välskött trädgård i Bjuv!

Nu ges möjlighet att bli ägare till denna fina familjevilla i ett plan med källare som har en fantastisk trädgård i ett barnvänligt område i Bjuv, välkomna till Safirgatan 7!

Det är sällan det marknadsförs ett hus i denna storlek, huset byggdes till år 2014 med en rejäl takhöjd, stora fönsterpartier som fyller rummet med fantastisk ljusinsläpp och dörrar som leder en ut till altan och välskötta trädgården med gräsmatta. I tillbyggnaden finner man även en mycket trevlig detalj och värmekälla, kaminen.

Vidare in i huset finner man köket, drömmen för er som gillar att laga mat där det finns mängder med förvaring och arbetsytor samt en dubbeluppsättning av kyl och frys. Ett kök som binder samman familjen och gästerna, ett rum att helt enkelt bara umgås i under tiden maten gör sig redo. Det finns två badrum och två sovrum på första plan varav ett av sovrummen har egen ingång till ena badrummet. Sovrummet som alla föräldrar drömmer om, att vakna upp och direkt kunna gå in i badrummet och göra sig i ordning för att sen kunna avnjuta frukosten i det stora köket innan man kliver ut till bilen i garaget.

Källaren fördelar sig på ett vardagsrum med generösa sällskapsytor som kan inredas efter behov, äntligen plats till ert pingis/biljardbord möjligtvis? Här nere finner vi även de resterande tre sovrummen och de andra två kaklade badrummen, förråd, förvaringsutrymme och teknikrum vilket är även från detta rum som ingången utifrån nås. Så totalt fyra badrum och fem sovrum, ett hem som bjuder in till att kunna ha gästrum eller till större familjen som saknat att ha varsitt rum men äntligen kan få det.

I Bjuv bor man med goda kommunikationer som busshållplatser och tågstation på promenadavstånd från bostaden. För er som pendlar med bil så kommer ni fort ut på motorvägen och tar bara några minuter sen är man i grannkommunerna, Åstorp, Klippan, Helsingborg och Ängelholm. Det finns skolor i olika åldrar, restauranger, systembolag, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och mycket mer som underlättar er vardag och gör att ni kommer trivas.


Boarea/biarea
154/186 kvm
Driftkostnad
53 770 kr/år
Tomtarea
788 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2023-10-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Safirgatan såldes av oss 2023-10-03. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Safirgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.