Gruvgatan 15

Gruvgatan 15


Ekeby— Bjuv

Gruvgatan 15



Ekeby— Bjuv

TREVLIGT PARHUS MED GARAGE OCH EN STOR TRÄDGÅRD!

Snart ges möjlighet att förvärva detta trevliga parhus i två plan med garage och en välskött trädgård i lugnt område i Ekeby, välkomna till Gruvgatan 15!

Bostaden fördelar sig på två plan varav det första erbjuder en inbjudande hall med plats till att hänga av sig, praktiskt kök med komplett maskinpark såsom diskmaskin, två sovrum i bra storlek, vardagsrum med generösa sällskapsytor med kamin och ett badrum med duschkabin.

Ovanvåningen fördelar sig på ett rymligt allrum som delar av de två rummen. Här finner vi det tredje sovrummet och i andra delen ett rum som används mer som förvaring.

Trädgården är välskött med umgängesytor som trädäck, veranda och plats för barnen att leka fritt eller för er som har hund. Tomten omsluts på ena sidan av naturen.

Från huset har man gångavstånd till skola, mataffär, fotbollsplan, gym och busshållplats. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med ca 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler).


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
32 476 kr/år
Tomtarea
1 359 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna parhus på Gruvgatan såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Gruvgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.