Falkgatan 4

Falkgatan 4

Slutpris

2 500 000 kr


Ekeby— Bjuv

Falkgatan 4


Slutpris
2 500 000 kr

Ekeby— Bjuv

STORT 1-ENPLANSHUS I OMTYCKTA EKEBY!

Har ni länge letat efter en 1-plansvilla med många rum och generösa ytor? Välkomna till Falkgatan 4 i Ekeby!

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade och rymliga enplans villa om 185 kvm belägen på en hörntomt med minimal insyn. Ni parkerar smidigt bilen på den gruslagda uppfarten som dessutom rymmer flertalet bilar där ni sedan går vidare in i bostaden som välkomnar er med en ljus och öppen yta mellan hall och kök som är inrett med genomgående klinkergolv samt golvvärme. Direkt i anslutning om hallen finner ni vardagsrummet som erbjuder sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp. Vidare in förbi matplatsen finner ni fyra sovrum som enkelt inreds med säng, skrivbord och förvaring samt ett helkaklat badrum inrett i tidlösa kulörer utrustad med badkar och dusch.

I bostadens andra ende finner ni en praktiskt och välplanerad tvättstuga med en klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Vidare in når ni garaget som nuvarande ägare har byggt om till sovrum då de funnits behov för det men som med enkla medel går att återställa till garage för den som hellre vill ha det.

På utsidan finner ni en stor och grönskande trädgård med trädäck på både framsidan och backsidan av huset som ger er möjlighet att följa solens alla timmar. På promenadavstånd har ni förskola och grundskola vilket gör det väldigt smidigt för barn att själva ta sig till och från skolan.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.


Boarea
185 kvm
Driftkostnad
68 452 kr/år
Tomtarea
1 226 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2023-02-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Falkgatan såldes av oss 2023-02-08. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Falkgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.