Godtemplaregatan 3j

Godtemplaregatan 3j

Slutpris

700 000 kr


Ekeby— Helsingborg

Godtemplaregatan 3j


Slutpris
700 000 kr

Ekeby— Helsingborg

FIN TREA MED TVÅ BALKONGER I POPULÄRA EKEBY!

Snart ges möjligheten att förvärva denna fina väldisponerade trea om hela 83 kvm som har två balkonger i populära Ekeby!

Att hitta en bostad med två balkonger och för denna prisklass är väldigt sällsynt och kommer nästan aldrig ut på marknaden. Ett tillfälle ni inte vill gå er förbi.

In genom hallen möts man av en rymlig hall med god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Vidare in på hallens vänstra sida finner vi det luftiga och rymliga köket som är smakfullt inrett. Köket går i mörkare luckor som fint bryts av med den ljusa bänkskivan och kaklet. Ett praktiskt kök med god förvaring i form av över och underskåp, arbetsytor och plats till ett matbord. Badrummet är helkaklat i moderna kulörer som är utrustat med dusch och tvättstugan är renoverad 2020 med nytt klinkergolv tillsammans med ljusa kulörer. Vardagslyx att ha enskild tvättstuga med all utrustning man kan tänkas behöva. Det finns två väldisponerade ljusa sovrum som får plats med säng och förvaring. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med matbord och soffgrupp för större tillställningar. Från vardagsrummet når man den andra balkongen med stora ytor för möblemang.

En bostad ni kommer att trivas i och ett område som underlättar er vardag med god kommunikation och service. Fantastiskt att kunna följa solens timmar genom de två balkongerna som gör att bostaden känns mycket större än vad den är men framförallt får ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvskommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.

Vid intresse var god hör av er till mäklaren för vidare information om status för framtida visningar etc!


Boarea
83 kvm
Avgift
5 094 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på godtemplaregatan såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på godtemplaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.